TVlokal.dkTV Lokal Fyn viser dig alle de regionale og vedkommende udsendelser på dit TV blot ved at klikke ind på din lokale TV kanal du kan finde med disse navne: TV Fyn og SydfynTV og TV Syd og TV Midt-Vest og TV Østjylland og TV VestsjællandTV Lokal Fyn

Lokal TV Fyn der bliver sendt fra TV Lokal Fyn er din lokale TV station fra Dansk Lokal TV der består af en entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TV mediet. Vi har alle mange års erfaring indenfor TV og er vant til at håndtere det komplicerede HD kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion. Vores kendemærke er vedkommende TV til dig i dit lokale område. TV Lokal der er samlet under Dansk Lokal TV består af en entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TV mediet. Vi har alle mange års erfaring indenfor TV og er vant til at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

Vores kendemærke er vedkommende Lokal TV til dig i dit lokale område.Featured Video med Kataliya:

Søren Hauge har nu uddannelsen SoulFlow som han driver i et frugtbart samarbejde med Kenneth Sørensen.
SoulFlow viser sig at være en healingsterapeutisk metode, som også trækker på indsigter fra Incarnational Spirituality, integral psykologi og holistisk tænkning. Der er til stadighed lige siden 2014 blevet uddannet SoulFlow Guider i Danmark og metoden anvendes i klientpraksis.

God fornøjelse.
Featured Video med Nathalie Dahl hvor hun viser dig vejen:

Denne uges indslag handler om: Mental sundhed.

God fornøjelse.TV Lokal er vedkommende TVTV Lokal er det TV som du altid tuner ind på når du vil vide mere og er træt af trivielle og intetsigende sitcoms og andre udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville dig noget godt.

Typisk er meget TV fra de store stationer så populistisk at man måske nok ser det, men man husker det ikke bagefter, fordi det ikke har sagt en noget. Der er simpelthen ikke noget budskab. Sådan er meget TV fra de store stationer der altid blot kæmper om seertal i statistikkerne, og hvor du som seer ikke betyder noget for dem.

Du kan altid kontakte os på email: