TVlokal.dkPå TV Lokal Midtvest kan du se lokal TV Midtvest med lokale og regionale og vedkommende udsendelser på dit TV blot ved at klikke ind på din lokale TV kanal du kan finde med disse navne: TV Fyn og SydfynTV og TV Syd og TV Midt-Vest og TV Østjylland og TV VestsjællandTV Lokal Midtvest

TV Lokal Midtvest der er samlet under Dansk Lokal TV består af en entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TV mediet. Vi har alle mange års erfaring indenfor TV og er vant til at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

Vores kendemærke er vedkommende Lokal TV Midtvest til dig i dit lokale område.Oplysende Video med Nathalie Dahl der hjælper dig til at få klarhed over dit liv:

Her fortæller lykkeekspert og lifecoach Nathalie Dahl om en meditation, som kan hjælpe dig at være mere levende.Featured Video med Nathalie Dahl hvor hun viser vejen:

Denne uges indslag handler om: Nathalie Dahl præsenterer sine tanker som kan hjælpe dig til at nå dine mål.

God fornøjelse.

Nyheder fra TV Lokal Midtvest

TV Lokal Midtvest er vedkommende TVTV Lokal Midtvest er det TV som du altid tuner ind på når du vil vide mere og er træt af trivielle og intetsigende sitcoms og andre udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville dig noget godt.

Typisk er meget TV fra de store stationer så populistisk at man måske nok ser det, men man husker det ikke bagefter, fordi det ikke har sagt en noget. Der er simpelthen ikke noget budskab. Sådan er meget TV fra de store stationer der altid blot kæmper om seertal i statistikkerne, og hvor du som seer ikke betyder noget for dem.

Du kan altid kontakte os på email: