TVlokal.dkPå TV Lokal Vestsjælland kan du se regionale og vedkommende udsendelser på dit TV blot ved at klikke ind på din lokale TV kanal du kan finde med disse navne: TV Fyn og SydfynTV og TV Syd og TV Midt-Vest og TV Østjylland og TV VestsjællandTV Lokal

TV Lokal Vestsjælland der er samlet under Dansk Lokal TV består af en entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TV mediet. Vi har alle mange års erfaring indenfor TV og er vant til at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

Vores kendemærke er vedkommende Lokal TV til dig i dit lokale område.Featured Video med Nathalie Dahl:

Lev i nuet, hører vi flere steder, men hvor skal man starte? Her fortæller lykkeekspert og lifecoach Nathalie Dahl om en meditation fra OSHO, som kan hjælpe dig at være mere levende.Featured Video med Nathalie Dahl hvor hun viser vejen:

Denne uges indslag handler om: Nathalie Dahl præsenterer sine tanker som kan hjælpe dig til at nå dine mål.

God fornøjelse.

Kataliya sender her et signal til dig og giver her svaret på hvorfor så mange mennesker ikke kan finde ud af at være lykkelige, selvom vi alle har de samme muligheder for at søge alle oplysninger, som vi kunne bruge.

Nyheder fra TV Lokal Vestsjælland

TV Lokal Vestsjælland er vedkommende TVTV Lokal Vestsjælland er det TV du tuner ind på når du vil vide mere og er træt af trivielle og intetsigende sitcoms og andre udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville dig noget godt.

Typisk er meget TV fra de store stationer så populistisk at man måske nok ser det, men man husker det ikke bagefter, fordi det ikke har sagt en noget. Der er simpelthen ikke noget budskab. Sådan er meget TV fra de store stationer der altid blot kæmper om seertal i statistikkerne, og hvor du som seer ikke betyder noget for dem.

Du kan altid kontakte os på email: