TVlokal.dkPå TV Lokal Østjylland kan du se lokal TV Østjylland der sender dit Lokal TV Østjylland og her kan du se TV lioge når du ønsker det. Vedkommende udsendelser på dit TV blot ved at klikke ind på din lokale TV kanal du kan finde med disse navne: TV Fyn og SydfynTV og TV Syd og TV Midt-Vest og TV Østjylland og TV VestsjællandTV Lokal Østjylland

TV Lokal Østjylland der er samlet under Dansk Lokal TV består af en entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TV mediet. Vi har alle mange års erfaring indenfor TV og er vant til at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

Vores kendemærke er vedkommende Lokal TV til dig i dit lokale område.Featured Video med Nathalie Dahl:

Lev i nuet, hører vi flere steder, men hvor skal man starte? Her fortæller lykkeekspert og lifecoach Nathalie Dahl om en meditation fra OSHO, som kan hjælpe dig at være mere levende.

Kataliya giver her svaret på hvorfor så mange mennesker ikke kan finde ud af at være lykkelige, selvom vi alle har de samme muligheder for at søge alle oplysninger, som vi kunne bruge.

Søren Hauge underviser i uddannelsen SoulFlow i samarbejde med Kenneth Sørensen.
SoulFlow er en healingsterapeutisk metode, som også trækker på indsigter fra Incarnational Spirituality, integral psykologi og holistisk tænkning. Siden 2014 er der blevet uddannet SoulFlow Guider i Danmark og metoden anvendes i klientpraksis.

God fornøjelse.
Nyheder fra TV Lokal

TV Lokal er vedkommende TVTV Lokal er det TV som du altid tuner ind på når du vil vide mere og er træt af trivielle og intetsigende sitcoms og andre udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville dig noget godt.

Typisk er meget TV fra de store stationer så populistisk at man måske nok ser det, men man husker det ikke bagefter, fordi det ikke har sagt en noget. Der er simpelthen ikke noget budskab. Sådan er meget TV fra de store stationer der altid blot kæmper om seertal i statistikkerne, og hvor du som seer ikke betyder noget for dem.

Du kan altid kontakte os på email: