TVlokal.dk/sydfynSydfyn TV sendes fra TV lokal der viser dig lokal TV med lokale nyheder fra Sydfyn og magasiner der er gode at se på Sydfyn TV. Vedkommende udsendelser ses på Sydfyn TV blot ved at klikke ind på din lokale TV kanal der viser dig SydfynTV og TV Fyn samt TV Syd og TV Midt-Vest og TV Østjylland og TV VestsjællandSydfyn TV viser dig helt nyt lokal TV Sydfyn med lokale nyheder og magasiner

Sydfyn TV sender dig lokal TV med lokale nyheder og magasiner der er samlet under Dansk Net TV. Sydfyn TV har medarbejdere der er en hård kerne af TV folk i en sammentømret entusiastisk gruppe af folk der alle har det tilfælles at de brænder for TV mediet. Sydfyn TV medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor TV og er vant til at håndtere det komplicerede kamera og redigeringsudstyr der er en realitet i moderne TV produktion.

Sydfyn TV kan du opleve som et godt Lokal TV til dig der vil se Sydfyn TV.Sydfyn TV viser dig en featured Video med Nathalie Dahl :

Nathalie Dahl siger til dig at du skal leve i nuet, hører vi her på Sydfyn TV, men hvor skal du starte? Nu fortæller lykkeekspert og lifecoach Nathalie Dahl om en meditation, som kan hjælpe dig at være mere klar i tankerne og opleve at du er mere levende.

Sydfyn TV med denne video med Kataliya der viser dig her i udsendelse fra Sydfyn TV som giver svaret på hvorfor så mange mennesker ikke kan finde ud af at være lykkelige, selvom vi alle har de samme muligheder for at søge alle oplysninger, som vi kunne bruge.

Nyheder fra Sydfyn TV

Sydfyn TV er Lokal TV som er vedkommende TVSydfyn TV er det TV som du altid tuner ind på når du vil vide mere og er træt af trivielle og intetsigende sitcoms og andre udsendelser der bare går efter den laveste fællesnævner uden at ville dig noget godt.

Typisk er Sydfyn TV fra de store stationer ikke så populistisk at man måske nok ser det, men man husker det ikke bagefter. Der er simpelthen ikke nogen substans. Sådan er meget TV fra de store stationer der altid blot kæmper om seertal i statistikkerne, og hvor du som seer ikke betyder noget for dem.

Du kan altid kontakte os på email: